Schaamteloos in hokjes denken met de nieuwe Denk-in-Hokjespuzzel

Home / Press  / Schaamteloos in hokjes denken met de nieuwe Denk-in-Hokjespuzzel

Van boze witte mannen en complotdenkers tot de moedermaffia. In 2022 zijn we nog lang niet van de hokjes af.

In 2022 is er veel aan de hand als het gaat om hokjes. Op sociale media en aan de Talkshow-tafels is het een dringen van mensen die met populaire termen als moedermaffia, zevenvinker, complotdenker en boze witte man, elke betrokkene in een eigen ‘hokje’ plaatsen. En of je nou een voor- of tegenstander bent van het hokjesdenken er is nu één plek waar je altijd schaamteloos in hokjes mag, nee zelfs móet denken: de nieuwe Denk in-Hokjespuzzel.

Puzzelen is denken in hokjes. Daarnaast is het een goede manier om je gedachten te resetten. Je brein een pauze te geven. Of juist te trainen. Met de nieuwe Denk-in-Hokjespuzzel van Denksport worden puzzelaars met een gezonde hokjesgeest uitgedaagd na te denken over alle actuele ‘hokjes’ van 2022 tot nu toe. Van de BOOS-aflevering over machtsverhoudingen bij The Voice, tot wappies die tegen zonnebrandcrème zijn. En van het programma Sander en de Kloof over kansenongelijkheid tot het boek van Joris Luyendijk over de Zeven Vinkjes. Deze nieuwe actuele puzzel zet aan tot oplossen!

“Mensen worden gestimuleerd om steeds minder in hokjes te denken. Omdat wij met Denksport juist cijfers en letters in onze puzzelhokjes plaatsen, raakten wij gefascineerd door de zin en onzin van het hokjesdenken. De actualiteiten van 2022 gaven ons zoveel stof tot nadenken, dat dit voor ons een mooie aanleiding vormde om puzzelen weer op de kaart te zetten”, aldus Anke Braams, Managing Director van Keesing Nederland en verantwoordelijk voor het merk Denksport. “We hopen hiermee nog meer mensen, van jong tot oud, aan het denken te zetten en te enthousiasmeren om vaker te gaan puzzelen.”

Vanaf deze week is er een Denk-in-Hokjes-puzzel bijgesloten bij elk Denksport-boekje. Daarnaast zijn er nu ook buiten puzzels op te lossen: niet alleen in een (tram)hokje op het Leidseplein in Amsterdam, maar ook door de rest van Nederland. Puzzel je liever online? Dan kan dat ook via denksport.com

Voor meer informatie en interview-aanvragen kunt u contact opnemen met:
Mariëtte van der Lee
Telefoon: +31 (0)6 81150224
E-mail: [email protected]