Financial Accountant

Home / Financial Accountant

Wat ga je bij Keesing doen?

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie van één of meerdere entiteiten en heb je een belangrijke rol bij het optimaliseren van de financiële processen.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

  • Het verzorgen van de financiële administratie van één of meerdere (buitenlandse) entiteiten in samenwerking met je collega’s
  • Het opstellen van periodieke afsluitingen, belastingaangiften en balansdossiers
  • Analyseren en controleren van de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie
  • Het integreren van administraties van bedrijven die worden overgenomen
  • Je bewaakt de financiële processen maar doet ook verbetervoorstellen

 

Keesing Media group, internationaal marktleider

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij die puzzel gemaakt hebben! De Keesing Media Group is namelijk internationaal marktleider in het maken van puzzelproducten. Dit doen we op het gebied van print en digitaal.

Met een oplage van meer dan 200 miljoen puzzeltijdschriften op jaarbasis en via digitale content verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers in Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Hongarije, het Verenigd Koninkrijk, en Amerika. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, daarnaast hebben wij inmiddels 11 kantoren in Europa waaronder in Londen, Kopenhagen, Zürich, Stockholm en Parijs. Sinds dit jaar zijn we ook actief in de VS en we groeien nog steeds sterk door!

 

 Slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is ons DNA!

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel. We hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen. We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf.

Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor onze producten.

 

 Herken je je in dit profiel?

Jij bent een zelfstandig, pro-actief, communicatief vaardig persoon. Je hebt een pragmatische en hands-on instelling en kunt goed omgaan met veranderingen.

Verder herken jij je in het volgende,

 

Je hebt een afgeronde Mbo- of Hbo-opleiding in een financiële richting

Aangevuld met 1 – 3 jaar relevante werkervaring

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Je werkt planmatig en nauwkeurig en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan

Je bent resultaatgericht, bent in staat om efficiëntiemogelijkheden te signaleren en om te zetten in concrete verbeteringen

Je hebt affiniteit met IT en Excel vaardigheden

 

Jouw profiel
Als Financial Accountant bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever en medezeggenschap waarin jij  je eigen functie vorm kunt geven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten.

Je krijgt een goed salaris

Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor

Je kiest voor een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar

Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen

Je kiest voor dagelijks een inhouse lunch , vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Contact

Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als Financial Accountant? Dan ben jij het puzzelstukje waar we naar op zoek zijn en we heten je van harte welkom in de organisatie. Laat jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 5 werkdagen een reactie.

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Bernie Klunder, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (0622473264) of per mail b.klunder@keesing.com

 

 

Job category: Finance
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx