Werkstage Medewerker financiële administratie

Home / Werkstage Medewerker financiële administratie

Amsterdam, 24-40 uur

Wie zijn wij?

Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken content voor print en ontwikkelen app- en webgebaseerde puzzels. We hebben 13 kantoren in 12 verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Hoewel Keesing vestigingen heeft in heel Europa, fungeert ons kantoor in Amsterdam als shared services center en is het verantwoordelijk voor de gehele organisatie.

Omdat we enorm uitbreiden, blijft onze financiële afdeling ook groeien. Een team van professionals houdt toezicht op en is verantwoordelijk voor de financiële administratie van bijna alle entiteiten van het bedrijf. Ben je klaar voor je eerste stap in de financiële wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Wat ga je bij Keesing doen?

In deze meewerk stage ga je aan de slag als medewerker financiële administratie en word je echt onderdeel van onze financiële afdeling. Jij krijgt in deze werkstage de kans om relevante werkervaring op te doen en je ontvangt een leuke stagevergoeding. Je komt te werken in een gezellig team en jouw directe collega’s hebben alle kennis in huis om jou een stap verder te helpen!

In deze rol zal je meewerken aan crediteurenadministratie van onze buitenlandse kantoren en heb je een belangrijke rol bij ondersteunen van de collega’s van de financiële afdeling in de dagelijkse werkzaamheden.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Voorbereiden, boeken, invoeren, verwerken en/of coderen van inkoopfacturen en bankafschriften
 • Voorbereiden/uitvoeren van betaalopdrachten
 • Debiteurenadministratie
 • Facturatie
 • Beheer Finance mailbox
 • Ondersteuning teamleden

 

Herken je je in dit profiel?

 • 3e of 4e jaar van een Mbo- of Hbo-opleiding in een financiële richting
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je werkt planmatig en nauwkeurig en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Je bent resultaatgericht, zelfstandig, pragmatische en kunt goed omgaan met veranderingen
 • Je hebt affiniteit met IT en Excel vaardigheden

 

Wat bieden  ?

Naast een passende beloning en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden biedt deze baan je natuurlijk meer: flexibele werktijden, lekkere koffie, fruit en healthy snacks en een inspirerende werkomgeving waarin je onderdeel vormt van een collegiaal team.

 

Interesse?

Stuur een email naar HR@keesing.com. Voor vragen over de vacature kan je contact opnemen met Jean-Paul Lo-Ten-Foe, Finance Manager, mobiel: 06-53892410.

Job category: Finance
Employment type: Internship
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx