Tech lead digital development

Home / Tech lead digital development

Bij Keesing Media Group in Amsterdam is ruimte voor een Tech lead digital development met sterke communicatieve skills. Een gave kans, want we zijn een internationaal bedrijf dat veel digitale groei doormaakt en de ambitie heeft om sterk te groeien. We werken vanuit ons kantoor in Amsterdam maar je krijgt ook de mogelijkheid om thuis te werken

 

 

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken content voor print en ontwikkelen app en web gebaseerde puzzels. We hebben 12 kantoren in verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.

 

Wat ga je doen?

Voor de internationale merken van Keesing wordt binnen de afdeling Digital Development ontwikkeld aan het digitaliseren van verschillende puzzelproducten. Met een team van gespecialiseerde professionals werken we samen aan het realiseren van de digitale producten en het aanbieden ervan in de internationale B2B en B2C markt. In het ontwikkelteam wordt onder andere gewerkt aan het internationale puzzelplatform klubble.com (voor consumenten van de lokale merken) en aan het white label puzzle platform voor grote B2B klanten waaronder uitgeverijen en nieuwswebsites.

Als Tech Lead Digital Development ben je samen met de Manager Digital Development verantwoordelijk voor het technische leiderschap en de technische strategie van het Digital Development team.  Je geeft op dagelijkse basis leiding aan het ontwikkelteam en werkt nauw samen met een team van product managers, ontwikkelaars, vormgevers en testers aan het realiseren van de roadmaps van de digitale producten van Keesing. Ook schakel je met DevOps over een schaalbare systeeminrichting en de security en performance van de productieomgeving.

 

Wie ben jij?

Als Tech lead ben jij analytisch sterk onderlegd en ben jij in staat om met jouw brede kennis diverse stakeholders mee te nemen. Daarnaast ben je gewend om in een hands-on omgeving te werken en weet alle lopende projecten in goede banen te leiden.

 

 • Je hebt een technische HBO+ opleiding en hebt minstens 5 jaar relevante werkervaring als senior software ontwikkelaar op de Microsoft stack.
 • Je hebt een grondige kennis van .Net Core.
 • Je hebt diepgaande kennis van SQL Server en kunt databases ontwerpen, query’s optimaliseren en prestatieproblemen oplossen.
 • Je hebt ervaring met het werken met cloudplatforms, met name Azure.
 • Je hebt uitgebreide ervaring met het werken met IIS en kunt webapplicaties implementeren en beheren op IIS-servers.
 • Je hebt uitgebreide ervaring met Git.
 • Je bent bekend met Continuous Deployment (CD) en Continuous Integration (CI) -processen.
 • Pre: Je hebt kennis van het ontwikkelen van moderne webapplicaties met behulp van React/Redux.

 

Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.
We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor onze producten.

 

Wat bieden wij?
Als Tech lead digital development bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Dat betekent eigenaarschap en medezeggenschap waarbij je zelf jouw functie verder kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

 • Je kiest voor goed salaris passend bij de zwaarte van de functie en afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor)
 • Je kiest voor een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten en 100 % OV reiskostenvergoeding
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • Je kiest voor dagelijks een optionele inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

 

Pak het moment
Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als Tech lead digital development? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie achter en ontvang binnen 4 werkdagen een reactie. Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (06-27050835) of per mail ([email protected])

Job category: Digital
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx