System engineer

Home / System engineer

System engineer

Bij Keesing Media Group is er ruimte voor een system engineer.  Jij bent het gezicht van onze ICT afdeling voor onze Nederlandse en internationale organisatie en bent betrokken bij verschillende projecten. Dit doe je in een ICT-team met 5 collega’s! Als System engineer  kies je voor een salaris wat past bij de zwaarte van de functie en jouw ervaring. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis te werken.

 

Wat ga je doen?
Keesing Media Group groeit en onze ICT-professionalisering groeit mee. Dit betekent dat jij als systeem engineer onderdeel bent van diverse migraties die voortkomen uit bedrijfsacquisities. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor ICT in de breedste zin. Security, monitoring en 2e en 3elijns incidenten kennen geen geheimen voor jou.  Spreek en schrijf jij goed Engels? Dat is perfect en belangrijk, gezien wij een internationale organisatie zijn.

 

Wie ben jij?

Als systeem engineer ben jij communicatief vaardig en vind het leuk om veel in contact te zijn met diverse stakeholders. Daarnaast ben je gewend om in een dynamische omgeving te werken en ben je een echte allround ICT’er. Onderstaande kennis is niet volledig vereist. Enthousiasme om dit eigen te maken is belangrijker!

 • HBO werk- en denkniveau;
 • In het bezit van een recente MCSA en/of MCSE of AZ certificaat is een pre;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als System/Networking Engineer;
 • Kennis en ervaring met Windows Server 2012 t/m 2022 en Linux
 • Kennis en ervaring met Windows VMware, Linux, Firewall
 • Ervaring met Ceph Storage en Sonicwall is een pre;
 • Kennis en ervaring met Exchange, Office 365 en Azure in een hybride omgeving;
 • Kennis en ervaring met Project Management
 • Kennis en ervaring met SQL server

 

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken content voor print en ontwikkelen app en web gebaseerde puzzels. We hebben 12 kantoren in verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.


Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.
We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor onze producten.

Wat bieden wij?
Als System engineer bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Dat betekent eigenaarschap en medezeggenschap waarbij je zelf jouw functie verder kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 • Je kiest voor goed salaris passend bij de zwaarte van de functie en afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor)
 • Je kiest voor een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten en 100 % OV reiskostenvergoeding
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • Je kiest voor dagelijks een optionele inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Pak het moment
Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als System engineer? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie achter en ontvang binnen 4 werkdagen een reactie. Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (06-27050835) of per mail ([email protected])

 

 

 

 

 

Job category: ICT
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam
Sorry! This job has expired.