Supply Chain Manager

Home / Supply Chain Manager

Heb jij het talent en de ervaring om het team dat al ons drukwerk, de papierinkoop, en onze postbezorging in heel Europa organiseert, te leiden? Kom dan werken bij Keesing Media Group en wordt de spil in onze print organisatie als Supply Chain Manager.

 

 

Over het team
Je geeft leiding aan het SCM team en rapporteert aan de COO (Chief Operations Officer). Je werkt nauw samen met onze drukkerij en back-up partners, en met externe partijen zoals papierleveranciers en postbedrijven. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen. We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf.

 

Wat ga je doen?

Drukwerk – papierinkoop – postbezorging: van contract tot operatie

Als Manager SCM ben je verantwoordelijk voor de contracten met onze (back-up) drukkerijen en postbedrijven, en voor de inkoop van het benodigde papier. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het operationele proces van het drukwerk van Keesing Media Group in Europa vanaf het moment dat de pdf’s binnenkomen bij de drukkerij tot het transport naar de distributeurs. Het gaat daarbij in totaal om >100 miljoen puzzelboekjes per jaar, die door heel Europa worden verkocht. Je houdt toezicht op kwaliteit, financiële administratie en over voorraden. Tevens ben je verantwoordelijk voor de verzending per post van alle abonnementen en webbestellingen van de drukkerij via postbedrijven naar de eindconsument. Je stelt op kwartaal en jaarlijkse basis budgetten en afrekeningen op voor drukwerk, papier en post.

 

Efficiëntie bereiken in het drukproces bij de integratie van acquisities

Een belangrijk onderdeel van onze M&A strategie is de efficiënte integratie van acquisities. Het betreft hier voornamelijk uitgeverijen van puzzel magazines. Het effectief inregelen van het drukproces bij onze eigen drukkerij voor deze nieuwe bedrijven is een essentieel onderdeel van je rol.

 

Professionalisering en ESG/CSRD

Als manager SCM geef je vorm aan het traject om volledig controle krijgen over het drukproces en de papierinkoop door het aanpassen van processen, het uitbreiden van het team en door automatisering in nauwe samenwerking met onze IT afdelingen.

In ons ESG/CSRD project speel je een belangrijke adviserende en sturende rol.

 

Wie ben jij? 

 • Afgeronde HBO opleiding, of werkervaring op HBO niveau
 • Grafische achtergrond
 • Analytisch, sterk met cijfers, ruime ervaring in het werken met Excel
 • Overzicht, en in staat te schakelen tussen strategie en grote lijnen enerzijds en operationeel niveau en details anderzijds
 • Communicatief sterk en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Bereidheid om te reizen naar de diverse drukkerijen (6-8 keer per jaar)

 

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van braintainment. We maken content voor print en ontwikkelen app en web gebaseerde puzzels en games. We hebben 14 kantoren in verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.


Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.
We zijn slim, maar toch bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij bewegen mee met verandering en geloven in de toekomst van print én online content. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor ons product.

 

Wat bieden wij?
Als Supply Chain Manager bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Dat betekent eigenaarschap en medezeggenschap waarbij je zelf jouw functie verder kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 • Een goed salaris passend bij de zwaarte van de functie en afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten en 100 % OV reiskostenvergoeding
 • We zijn een flexibele en mensgerichte werkgever
 • De beschikking over goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • En dagelijks een optionele inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Pak het moment
Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als Supply Chain Manager? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie achter en ontvang binnen 4 werkdagen een reactie. Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (06-27050835) of per mail ([email protected])

 

Job category: Product management
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx