Studiocoördinator/planner (32-40 uur per week)

Home / Studiocoördinator/planner (32-40 uur per week)

Werken bij een internationaal bedrijf met slimme mensen en waar plezier centraal staat. Misschien is dit jouw nieuwe baan als studiocoördinator/planner bij Keesing Media Group in Amsterdam! Hier plan en coördineer je de Nederlandse studio en ben je de verbinding tussen de interne opdrachtgevers en de studio. Daarnaast onderhoud je planningsoverzichten voor diverse productlijnen. Daarmee kies je voor een goed salaris, hybride werkstructuur en een gedreven team welke klaar is voor jouw komst!

 

Voor jou is overzicht heilig en voelt plannen en organiseren als een tweede natuur. Je bent een verbinder en bezit een oplossingsgerichte persoonlijkheid. Je signaleert knelpunten en stelt prioriteiten waar nodig. Je kan goed met mensen kan omgaan en weet mensen te verbinden.

In de functie van studiocoördinator/planner ben jij een spin in het web tussen de interne afdelingen als redactie, sales en marketing en de studio. Daarnaast update je wekelijks de planningen voor een aantal productlijnen.

Jij bewaakt de voortgang, planning, werkverdeling en de kwaliteit van de studio. Van de briefing tot de output. Je bent een duizendpoot met grafisch inzicht, goede organisatorische skills en uitstekende communicatievaardigheden.

 

Hier herken jij je hélemaal in:

 • Flexibel, kan snel schakelen tussen verschillende projecten, taken en verzoeken.
 • Probleemoplossend en analytisch denkvermogen.
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Goed gevoel voor vormgeving en design.
 • Georganiseerd, gestructureerd, een planner.
 • Motivator en in staat anderen te enthousiasmeren.
 • Begrijpt teamdynamiek en weet verschillende belangen te managen.

 

Over Keesing Media group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij die puzzel gemaakt hebben! De Keesing Media Group is namelijk internationaal marktleider in het maken van puzzelproducten. Met een oplage van meer dan 200 miljoen puzzelboeken en -tijdschriften op jaarbasis en via digitale content verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers in vele Europese landen.

We hebben inmiddels 11 kantoren in Europa waaronder Londen en Kopenhagen. En sinds dit jaar ook in de VS, we groeien dus nog steeds sterk door!

 

Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. We hebben een informele en professionele cultuur, met oog voor elkaar. Allemaal zetten we een extra stapje om het beste uit onszelf te halen! We hopen natuurlijk dat jij dit ook nastreeft.

Elke dag puzzel jij weer in jouw functie als studio- en productie-coördinator. Je weet het overzicht goed te behouden en de aller slimste puzzels te maken voor een zo effectief en efficiënt mogelijk effect.

 

Arbeidsvoorwaarden

Als Studiocoördinator/planner bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Jij krijgt een flexibele, zelfstandige baan bij een internationaal bedrijf, er is ruimte voor creativiteit en eigen initiatieven, je kunt jouw functie zelf vormgeven en er zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten.

 • Je kiest voor een salaris en arbeidsvoorwaarden wat past bij de zwaarte van de functie.
 • Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor).
 • Je kiest voor een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar.
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen.
 • Je kiest voor dagelijks een verzorgde lunch, vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze.

 

Jouw profiel

Jij bent een stressbestendig persoon en behoudt het overzicht als er veel verschillende dingen tegelijk spelen en je hebt een ontwikkeld gevoel voor vorm en grafische kwaliteit. Met jouw werkervaring in een reclame-/ontwerpstudio, grafisch bedrijf of uitgeverij en jouw organisatievaardigheden zorg jij voor de beste output van de studio en een helder overzicht in planning en capaciteit.

Verder heb jij:

 • Tact en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent de hele dag bezig met communicatie. Schriftelijk, door het vertalen en bewerken van informatie naar een vorm die voor de collega’s begrijpelijk is. Mondeling, door veel te overleggen en af te stemmen. Je moet kunnen uitleggen hoe de interne opdrachtgever of vormgever aan je kwaliteitseisen kan voldoen.
 • Samenwerken: je zal veel moeten overleggen en samenwerken. Wie doet wat, en wie werken samen of ondersteunen elkaar?
 • Plannen en organiseren: je hebt te maken met deadlines. Het werk moet per se voor een bepaalde tijd af zijn. Bijna altijd ben je daarbij afhankelijk van anderen en dan is het belangrijk dat je over organisatievermogen beschikt.
 • Flexibel, kan snel schakelen tussen verschillende projecten, taken en verzoeken
 • Teamspirit, je bent een teamspeler en je hebt affiniteit met puzzelen.
 • Oplossingsgericht, je denkt in oplossingen en bent in staat om snel te schakelen.
 • Een relevante opleiding afgerond of een bachelor werk- en -denkniveau.
 • Kennis van dtp/design, ervaring binnen een reclamestudio, grafisch bedrijf of uitgeverij is een pre.

 

Contact
Kom jij Keesing Media Group versterken als Studio- en productie-coördinator? Dan ben jij hét doorslaggevende puzzelstukje dat wij zoeken!

Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 5 werkdagen een reactie.

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Bernie Klunder, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch 0622473264 of mail naar B.klunder@keesing.com

Job category: Graphic design Product management Studio
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx