Software Engineer

Home / Software Engineer

Bij Keesing Media Group in Amsterdam, dé puzzelproducent, is er ruimte voor een nieuwe software engineer. Samen met jouw team van 7 collega’s pak jij verschillende projecten van begin tot eind op.

Een gave kans, want we zijn een internationaal bedrijf wat de ambitie heeft om sterk te groeien. Ben jij slim én ondernemend? Dan pas jij helemaal in onze cultuur. Wij hebben een hybride werkstructuur waarbij je natuurlijk van harte welkom bent in ons mooie kantoor in Amsterdam!

Wat ga je doen?

Als software engineer ben je samen met het Core Platform Development team verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitbreiden van het puzzel-platform, zowel frontend (JavaScript/Angular) als backend (.Net MVC Core)

Daarnaast werk je dagelijks aan het back-end systeem van de generatoren. Als organisatie willen we de stap maken naar A.I. en hiervoor hebben wij diverse projecten in gedachten. Als software engineer nodigen wij je uit om hierin mee te denken.

Het is natuurlijk belangrijk dat je de juiste technische kennis in huis hebt. We hebben het dan over C#, .Net core, Web development, MS SQL, Entity Framework, Visual studio en LINQ.

Is dit jouw dagelijkse speelveld en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan ben je van harte welkom bij Keesing Media Group.


Wie ben jij?

Met inzet van jouw analytisch inzicht pak je in teamverband projecten van begin tot eind op. Hierin is een sterke IT-achtergrond en goede kennis van algoritmes en datastructuren essentieel.

Daarnaast heb jij:

  • Een afgeronde opleiding hbo-informatica
  • Bij voorkeur 2 jaar werkervaring als (ASP).Net C# developer
  • Ruime back-end ervaring en goede kennis van databases
  • Ervaring met test driven design, design patterns, unit testing.
  • Kennis van front-end technieken, zoals Webapplicaties, Web services en softwaredesign is een pre. 


Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken content voor print en ontwikkelen app en webgebaseerde puzzels. We hebben 12 kantoren in verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie.

Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.


Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op.

Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.

We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf.

Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor onze producten.


Wat bieden wij?

Als software engineer bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Dat betekent eigenaarschap en medezeggenschap waarbij je zelf jouw functie verder kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

  • Je kiest voor goed salaris passend bij de zwaarte van de functie en afgestemd op jouw kennis en ervaring.
  • Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor)
  • Je kiest voor een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten en 100 % OV- Reiskostenvergoeding
  • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
  • Je kiest voor dagelijks een optionele inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzelabonnement naar keuze.


Pak het moment

Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als software engineer? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 2 werkdagen een reactie. Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Onze corporate recruiter, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan telefonisch of via WhatsApp (0627050835) of per mail (s.hidalgo@keesing.com)

Job category: Technology
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx