Puzzelredacteur, standplaats Antwerpen

Home / Puzzelredacteur, standplaats Antwerpen

Word puzzelredacteur van de grootste puzzeluitgever van de wereld! Vanwege groei zijn we op zoek naar versterking van onze Vlaamse redactie. Je maakt deel uit van een gedreven en enthousiast team waar oog is voor elkaar. Samen met 2 andere collega’s ben je verantwoordelijk voor alle puzzeluitgaven van de merken Denksport, Sanders, 10 voor Taal en Jan Meulendijks. Hybride werken is mogelijk.

 

Creatief taalgebruik en affiniteit voor actualiteit
Onze producties zijn voor een groot deel geautomatiseerd door middel van ons eigen puzzelsysteem. In dit systeem controleer je puzzels en verbeter je de database. Daarnaast zijn er opdrachten voor onze magazines en boeken. Daar komt jouw creatief taalgebruik en affiniteit voor actualiteiten helemaal tot zijn recht.

Jouw belangrijkste taken zijn als volgt:

 • Eindcontrole en correctiewerk op de drukklare versie van onze puzzelboeken en B2B-producties (magazines etc.)
 • Redigeren in IPS (puzzelsysteem): omschrijvingen van puzzels aanpassen, quizvragen controleren en eventueel actualiseren, inkorten of een nieuwe vraag bedenken en toevoegen in de database
 • Puzzels oplossen en het begeleiden van de puzzelproductie. Titels waarvan de productie stapsgewijs verloopt via APS (planningsysteem) opvolgen. Titels opstarten en checken of de puzzels goed gecompileerd zijn, overflow en andere foutmeldingen wegwerken.
 • Database:
  • Goedkeuren van nieuw opgevoerde woorden en omschrijvingen in de database
  • Woordzoekerthema’s bedenken en in database importeren
  • Database aanvullen met nieuwe woorden, omschrijvingen, quizvragen en overige puzzeltypes
  • Database actueel houden

 

Keesing Media Group, internationaal marktleider!

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij die puzzel gemaakt hebben! De Keesing Media Group is namelijk internationaal marktleider in het maken van puzzelproducten. Dit doen we op het gebied van print en digitaal.

Met een oplage van meer dan 200 miljoen puzzeltijdschriften op jaarbasis en via digitale content verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers in België, Nederland, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Hongarije, het Verenigd Koninkrijk en Amerika.

Jouw kantoor bevindt zich in Antwerpen, maar daarnaast hebben wij inmiddels 11 kantoren in Europa waaronder in Amsterdam, Londen, Kopenhagen, Zürich, Stockholm en Parijs. Sinds dit jaar zijn we ook in de VS actief en we groeien nog steeds sterk door!

 

Slim, bescheiden en gericht op kwaliteit! Dat is ons DNA.

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel. We hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen. We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf.

Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzelproducten. Wat in de afgelopen 110 jaar onveranderd bleef, is onze passie voor onze producten.

 

Jouw profiel

Jij bent niet bang voor techniek en automatisering. We hebben een uitgebreid eigen puzzelsysteem waarbij gewerkt wordt met databases. Wij zoeken een teamspeler met goede communicatieve vaardigheden. Verder heb jij:

 • Een relevante opleiding afgerond of een bachelor werk- en -denkniveau.
 • Een goed gevoel voor taal; je bent creatief met taal en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal met een focus op het Vlaamse taalgebruik.
 • Je bent een teamspeler en je hebt affiniteit met puzzelen.
 • Je werkt kwaliteitsgericht en nauwkeurig en hebt goede communicatieve vaardigheden.
 • Jij denkt in oplossingen en bent in staat om snel te schakelen.

 

Arbeidsvoorwaarden

 • Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en van op kantoor)
 • Je kiest voor een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • Je kiest voor een vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Contact

Kom jij in Antwerpen Keesing België versterken als puzzelredacteur? Dan ben jij hét doorslaggevende puzzelstukje dat wij zoeken! Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 5 werkdagen een reactie.

 

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Bernie Klunder,  kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (0622473264) of mail naar b.klunder@keesing.com

 

Job category: Technology
Employment type: Full Time Part Time
Job location: Antwerpen (BE) Deurne (BE)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx