Power BI specialist

Home / Power BI specialist

Bij Keesing Media Group in Amsterdam dé puzzelproducent, is er ruimte voor een Power BI specialist. Samen met jouw team van 6 collega’s pak jij in teamverband en zelfstandig projecten op. Een gave kans, want we zijn een internationaal bedrijf wat de ambitie heeft om sterk te groeien. Ben jij slim én ondernemend? Dan pas jij helemaal in onze cultuur. Wij hebben een hybride werkstructuur waarbij je natuurlijk van harte welkom bent in ons mooie kantoor in Amsterdam!


Wat ga je doen?

Als Power BI specialist ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het maken van commerciële, financiële en andere sturende rapportages voor de organisatie. Op basis van data uit verschillende bronnen die samen komen in het Data Warehouse ontwikkel je gebruiksvriendelijke en effectieve rapportages die aantrekkelijk, overzichtelijk en actiegericht zijn. Ook overzie je de informatie en rapportage wensen van de business en kan je deze vertalen in heldere visualisaties. Je kijkt hierbij naar het grotere plaatje en weet de business te ondersteunen bij het maken van data gedreven beslissingen. SQL, DAX en Power BI hebben dan ook geen geheimen voor jou!


Wie ben jij?

Je bent iemand die graag in teamverband werkt maar ook in staat is om zelf projecten te beheren. Met inzet van jouw analytisch inzicht, creativiteit en nieuwsgierigheid geef jij de business gevraagd en ongevraagd advies. Daarnaast heb jij;

  • Een afgeronde opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur in de richting van Informatica
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Goede kennis van Power BI, DAX, en SQL
  • Kennis van Azure DevOps en Scrum methodologie is een pré

 

Zit je graag van begin tot eind aan de knoppen, dan is dit de functie voor jou!

 

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken content voor print en ontwikkelen app en web gebaseerde puzzels. We hebben 12 kantoren in verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.


Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.
We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor onze producten.


Wat bieden wij?
Als Power BI specialist bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Dat betekent eigenaarschap en medezeggenschap waarbij je zelf jouw functie verder kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

  • Je kiest voor goed salaris passend bij de zwaarte van de functie en afgestemd op jouw kennis en ervaring.
  • Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor)
  • Je kiest voor een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten en 100 % OV reiskostenvergoeding
  • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
  • Je kiest voor dagelijks een optionele inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Pak het moment
Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als Power BI specialist? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie achter en ontvang binnen 2 werkdagen een reactie. Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (06-27050835) of per mail (s.hidalgo@keesing.com)

 

 

Job category: Business intelligence
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx