IT Support engineer

Home / IT Support engineer

Bij Keesing Media Group is er door continue groei ruimte voor een IT support engineer. Jij werkt mee op onze ICT afdeling voor onze Internationale organisatie en bent betrokken bij verschillende projecten, en de huidige en toekomstige architectuur van onze infrastructuur. Dit doe je in een ICT-team dat de verantwoordelijkheid draagt voor inmiddels meer dan 200 servers en 600 werkplekken.

 

Wat ga je doen?
Keesing Media Group groeit en onze ICT-verantwoordelijkheden en -uitdagingen groeien daarom hard mee. Dit betekent dat jij als support engineer betrokken bent bij diverse projecten; bijvoorbeeld migraties naar eigen datacenters en de cloud die voortkomen uit bedrijfsacquisities. Uiteraard denk je mee en geef je advies om systemen en werkprocessen nodig voor onze productie te optimaliseren. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor ICT in de breedste zin. Security, monitoring, troubleshooting en 2e en 3e lijns support vormen een passende uitdaging voor jou. Spreek en schrijf je goed Engels? Dat is een plus, aangezien wij een internationale organisatie zijn.

 

Wie ben jij?

Als Support engineer ben jij communicatief vaardig. Je vind het een uitdaging om je collega’s en daarmee onze klanten verder te helpen, en je hebt de drive om problemen op te lossen. Daarnaast ben je gewend om in een dynamische omgeving te werken en ben je een echte allround ICT’er. Je beschikt over ruime IT kennis en weet die in te zetten om het IT team en daarmee Keesing te versterken.

Onderstaande kennis is niet volledig vereist. Enthousiasme om dit eigen te maken is belangrijker. Allround kennis en de wil om je te blijven ontwikkelen is daarentegen essentieel!

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit om projectmatig te werken
 • In het bezit van 1 of meer recente Microsoft Certified: Azure Fundamentals, Microsoft 365 Certified: Fundamentals en/of Microsoft Certified: Security, Compliance, and Identity Fundamentals certificaten;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een IT functie
 • Kennis en ervaring met Windows Server 2016 t/m 2022. Ervaring met Linux is een pré;
 • Kennis en ervaring met Virtualization Platforms
 • Ervaring met bedrijfs Storage systemen en firewalls is een pré;
 • Kennis en ervaring met Exchange, Office 365 en Azure in een hybride omgeving;
 • Kennis en ervaring met SQL server is een pré;

 

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van braintainment. We maken content voor print en ontwikkelen app en web gebaseerde puzzels en games. We hebben 12 kantoren in verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.


Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.
We zijn slim, maar toch bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij bewegen mee met verandering en geloven in de toekomst van print én online content. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor ons product.

Wat bieden wij?
Als support engineer bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Dat betekent eigenaarschap en medezeggenschap waarbij je zelf jouw functie verder kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 • Een goed salaris passend bij de zwaarte van de functie en afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten en 100 % OV reiskostenvergoeding
 • We zijn een flexibele en mensgerichte werkgever
 • De beschikking over goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • En dagelijks een optionele inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Pak het moment
Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als Support engineer? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie achter en ontvang binnen 4 werkdagen een reactie. Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (06-27050835) of per mail ([email protected])

 

Job category: ICT
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx