HR medewerker

Home / HR medewerker

Zo ziet de rol als HR medewerker bij Keesing Group Media in Amsterdam eruit Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze Nederlandse organisatie en draagt zorg voor alle personeelsadministratie. Dit doe jij in een energiek HR-team met 4 collega’s! Als HR medewerker bij ons ontvang je een goed salaris , en krijg je de ruimte om je werktijden en werkplek zelf in te vullen.

 

Wat ga je doen?

Het HR-team bestaat uit 4 collega’s. Naast jou als HR vorm je samen met 1 HR-specialist, 1 recruiter, en 1 Head of HR het team.

Binnen jouw rol als HR-medewerker bij Keesing Media Group in Amsterdam, draag jij zorg voor je alle HR-administratie. Spreek jij Engels? Dat is perfect en belangrijk, gezien wij een internationale organisatie zijn.

Wij werken samen met een externe salarisverwerker die verantwoordelijk is voor payroll en personeelsadministratie. Alle uitgaande stukken en mutaties worden door jou gecontroleerd voordat ze verstuurd worden. Je bent voor het CBBS het eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de interne organisatie over verschillende HR-onderwerpen. De meeste vragen zullen gaan over Youforce, mutaties, verlof opnemen en onze HR-regelingen.

 

Wat ga jij verder doen?

 • Jij verzorgt de onboarding en offboarding van onze medewerkers
 • Jij controleert alle stukken van de personeelsadministratie voordat deze verstuurd worden
 • Jij coördineert Youforce en de inrichting hiervan
 • Jij draagt zorg voor ons leaseautoprogramma Jij coördineert de overeenkomsten met freelancers
 • Jij bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het personeelsreglement en alle andere regelingen
 • Jij ondersteunt bij de personeelsadministratie en alle relevante en voorkomende administratieve taken

 

Over Keesing Media group:

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben! Keesing Media Group is namelijk internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken dus content voor print en ontwikkelen app- en webgebaseerde puzzels.

Met jouw oog voor detail en servicegerichte persoonlijkheid kun jij dé bijdrage leveren binnen dit braintainment bedrijf! Je houdt van puzzelen, dit komt ook terug in je werk. Het begint al vroeg in de ochtend, dan zorg jij ervoor dat je in jouw agenda of op jouw to-do-lijst prioriteiten stelt. Wanneer er uitdagende vragen gesteld worden, puzzel jij net zo lang totdat je de medewerker kunt voorzien van het juiste antwoord.

Werken bij Keesing Media Group zorgt dus voor genoeg breinbrekers, de vragen van medewerkers, waar jij de oplossing voor zoekt! We dagen je ook graag uit om jezelf te ontwikkelen en een zo hoog mogelijk resultaat neer te zetten.

 

Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.

In de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat is er veel veranderd. Bij Keesing omarmen we verandering. Wij geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze gedrevenheid en liefde voor onze producten.

 

Als HR medewerker bij Keesing Media Group in Amsterdam hebben wij jouw talenten nodig, namelijk:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM
 • Je hebt werkervaring in een HR functie of in een vergelijkbare functie of bent gemotiveerd om dit eigen te maken
 • Belangrijk is een uitstekende beheersing van de Engelse taal, of bereid om hierin te professionaliseren
 • Communicatief sterk en een gesprekspartner zijn op alle niveaus
 • Minimaal 32 uur tot 40 uur per week beschikbaar

 

Als HR medewerker bij Keesing media Group in Amsterdam bieden wij je graag mooie voorwaarden. Werken bij ons betekent onderdeel worden van een unieke werkgever, waar jij medezeggenschap en volop mogelijkheid krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 • Een marktconform salaris.
 • Een Persoonlijk Keuze Budget dat je naar eigen wens kan inzetten
 • Digitale middelen zodat jij je werk goed kan uitvoeren
 • Een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar
 • De flexibiliteit om vanuit huis en vanuit kantoor te werken
 • Een heerlijke inhouse lunch
 • Vitaliteitsregeling
 • Puzzelabonnement naar keuze
 • De kans om onderdeel te worden van een succesvol bedrijf dat in hoog tempo de wereld aan het veroveren is!

 

Contact

Kom jij Keesing media Group in Amsterdam versterken als HR medewerker? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat je jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 2 werkdagen een reactie.

Wil je eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Bernie Klunder, kom graag met je in contact.

Dat kan via WhatsApp, telefonisch (0622473264) of per mail b.klunder@keesing.com.

Job category: Human resources
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx