HR Adviseur

Home / HR Adviseur

Zo ziet de rol als HR Adviseur bij Keesing Group Media in Amsterdam eruit. Als ervaren HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en de ontwikkeling van ons HR beleid. Dit doe jij in een energiek HR-team met 3 collega’s! We bieden mooie arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris.

 

Wat ga je doen?

Binnen jouw rol als HR Adviseur bij Keesing Media Group in Amsterdam. draag jij zorg voor de uitvoering en professionalisering van alle HR processen.

Jij bent voor een deel van de organisatie het directe HR aanspreekpunt. Je adviseert medewerkers en managers over de meest voorkomende HR-onderwerpen, zoals: performance management, duurzame inzetbaarheid, learning en development en arbeidsvoorwaarden. Spreek en schrijf jij goed Engels? Dat is perfect en belangrijk, gezien wij een internationale organisatie zijn.

Binnen het HR team is veel ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid, we zijn op zoek naar iemand die in ons team komt meebouwen aan de verdere professionalisering en positionering van de afdeling HRM!

 

Wat ga jij verder doen?

Jij bent sparring partner van het tweedelijns management en voorziet hen van gevraagd en ongevraagd advies over HR onderwerpen

Jij hebt de regie over de HR processen die in de volle breedte horen bij onze HR cycle van  In- Door en Uitstroom.

Jij coördineert en implementeert performance management.

Jij bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de inrichting van onze functieprofielen en een functiehuis

 

Over Keesing Media Group:

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben! Keesing Media Group is namelijk internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken dus content voor print en ontwikkelen app- en webgebaseerde puzzels.

Met jouw oog voor detail en servicegerichte persoonlijkheid kun jij dé bijdrage leveren binnen dit braintainment bedrijf! Je houdt van puzzelen, dit komt ook terug in je werk. Het begint al vroeg in de ochtend, dan zorg jij ervoor dat je in jouw agenda of op jouw to-do-lijst prioriteiten stelt. Wanneer er uitdagende vragen gesteld worden, puzzel jij net zo lang totdat je de medewerker kunt voorzien van het juiste antwoord.

Werken bij Keesing Media Group zorgt dus voor genoeg breinbrekers, de vragen van medewerkers, waar jij de oplossing voor zoekt! We dagen je ook graag uit om jezelf te ontwikkelen en een zo hoog mogelijk resultaat neer te zetten.

 

Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.

In de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat is er veel veranderd. Bij Keesing omarmen we verandering. Wij geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze gedrevenheid en liefde voor onze producten.

 

Jouw Profiel

Als HR Adviseur bij Keesing Media Group in Amsterdam hebben wij jouw talenten nodig, namelijk:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM
 • Ruime ervaring als HR Adviseur
 • Een visie op Learning & Development
 • Ondernemende vaardigheden en pro actief, energiek
 • Uitstekende adviesvaardigheden en communicatief sterk
 • Een goede beheersing van de Engelse taal, of bereid om hierin te professionaliseren
 • Je bent 32 uur tot 40 uur per week beschikbaar

 

Arbeidsvoorwaarden

Als HR Adviseur bij Keesing media Group in Amsterdam bieden wij je graag mooie voorwaarden. Werken bij ons betekent onderdeel worden van een unieke werkgever, waar jij medezeggenschap en volop mogelijkheid krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 • Een goed salaris.
 • Een Persoonlijk Keuze Budget dat je naar eigen wens kan inzetten
 • Digitale middelen zodat jij je werk goed kan uitvoeren
 • Een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar
 • De flexibiliteit om vanuit huis en vanuit kantoor te werken
 • Een heerlijke inhouse lunch
 • Vitaliteitsregeling
 • Puzzelabonnement naar keuze
 • De kans om onderdeel te worden van een succesvol bedrijf dat in hoog tempo de puzzelwereld aan het veroveren is!

 

Contact

Kom jij Keesing media Group in Amsterdam versterken als HR Adviseur? Je bent van harte welkom in onze organisatie en in ons HR team. Laat je jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 2 werkdagen een reactie.

Wil je eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Bernie Klunder, kom graag met je in contact. Dat kan via whatsapp of telefonisch (0622473264) of per mail ([email protected])

 

 

Job category: Human resources
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)
Sorry! This job has expired.