HR-adviseur

Home / HR-adviseur

Zo ziet de rol van HR-adviseur bij Keesing Media Group in Amsterdam eruit. Jij bent het gezicht van HR voor onze Nederlandse en internationale organisatie en bent betrokken bij verschillende onderwerpen HR breed. Dit doe jij in een energiek HR-team met 3 collega’s! Als HR-adviseur kies je voor een salaris wat past bij de zwaarte van de functie en jouw ervaring. Daarnaast krijg je de ruimte om je werktijden en werkplek zelf in te vullen.

 

Wat ga je doen?
Keesing Media Group groeit en onze HR-professionalisering groeit mee. Binnen jouw rol als HR-adviseur adviseer jij management over een breed scala van HR-onderwerpen. Spreek en schrijf jij goed Engels? Dat is perfect en belangrijk, gezien wij een internationale organisatie zijn. De professionalisering van HR biedt kansen in zowel onze Nederlandse en internationale organisatie. Op dit moment liggen er een aantal concrete vraagstukken klaar waarmee je aan de slag kan. Een optimaal onboardingsproces, de implementatie van een nieuw performance management systematiek, en een step up van onze interne communicatie zijn hier enkelen van.

Wat ga jij verder doen?

 • Jij zorgt voor een onderscheidende en warme onboarding en offboarding van onze medewerkers. In binnen- en buitenland.
 • Jij communiceert over ons beleid en onze arbeidsvoorwaarden en zorgt dat informatie erover intern goed vindbaar is.
 • Jij bent projectmanager van ons interne communicatieplatform Isaac en zorgt dat dit platform relevante content bevat voor alle collega’s
 • Jij controleert alle stukken van de personeelsadministratie voordat deze verstuurd worden
 • Jij bent verantwoordelijk voor het up to date houden van het personeelsreglement en ander HR beleid
 • Jij werkt op basis van de Keesing waarden aan de verdere uitbouw van onze internationale identiteit en een herkenbare cultuur companywide.


Over Keesing Media group:

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben! Keesing Media Group is namelijk internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken dus content voor print en ontwikkelen app- en webgebaseerde puzzels.
Met jouw oog voor detail en servicegerichte persoonlijkheid kun jij dé bijdrage leveren binnen dit braintainment bedrijf! Je houdt van puzzelen, dit komt ook terug in je werk. Het begint al vroeg in de ochtend, dan zorg jij ervoor dat je in jouw agenda of op jouw to-do-lijst prioriteiten stelt. Wanneer er uitdagende vragen gesteld worden, puzzel jij net zo lang totdat je de medewerker kunt voorzien van het juiste antwoord. Werken bij Keesing Media Group zorgt dus voor genoeg breinbrekers, de vragen van medewerkers, waar jij de oplossing voor zoekt! We dagen je ook graag uit om jezelf te ontwikkelen en een zo hoog mogelijk resultaat neer te zetten.


Werken bij Keesing Media Group
Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.
In de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat is er veel veranderd. Bij Keesing omarmen we verandering. Wij geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze gedrevenheid en liefde voor onze producten.


Jouw Kracht

Als HR-medewerker bij Keesing Media Group in Amsterdam hebben wij jouw talenten nodig, namelijk:

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting van HRM
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Engelse taal, of bent bereid hierin te professionaliseren
 • Je bent communicatief sterk en een gesprekspartner op alle niveaus
 • Minimaal 32 uur tot 40 uur per week beschikbaar.

Jouw koers

Als Junior HR-adviseur bij Keesing media Group in Amsterdam bieden wij je graag mooie voorwaarden. Werken bij ons betekent onderdeel worden van een unieke werkgever, waar jij medezeggenschap en volop mogelijkheid krijgt voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 • Je kiest voor een salaris wat past bij de zwaarte van de functie en jouw ervaring
 • Een Persoonlijk Keuze Budget dat je naar eigen wens kan inzetten
 • 100% OV vergoeding (NS businesscard)
 • Digitale middelen zodat jij je werk goed kan uitvoeren
 • Een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar
 • De flexibiliteit om vanuit huis en vanuit kantoor te werken (hybride werkstructuur)
 • Een heerlijke inhouse lunch en een vitaliteitsregeling
 • Puzzelabonnement naar keuze
 • De kans om onderdeel te worden van een succesvol bedrijf dat in hoog tempo de wereld aan het veroveren is!

Pak het moment

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw HR loopbaan en zoek jij een organisatie waar jij als HR professional verder kan ontwikkelen? Kom Keesing media Group in Amsterdam versterken als Junior HR-adviseur. Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie achter en ontvang binnen 2 werkdagen een reactie. Wil je eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via whatsapp of telefonisch (0627050835) of per mail (s.hidalgo@keesing.com)

 

Job category: Human resources
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx