Global CRM Coördinator (Salesforce)

Home / Global CRM Coördinator (Salesforce)

Een succesvol bedrijf dat in rap tempo de wereld aan het veroveren is. Maak kennis met Keesing Media Group in Amsterdam; dé marktleider op het gebied van puzzelproducten. Jij kunt er onderdeel van worden! Ben jij op zoek naar een afwisselende en dynamische rol die jij helemaal naar eigen wens mag vormgeven? Word onze global crm coördinator (Salesforce). Vanuit Nederland bied je ondersteuning aan lokale Salesforce users uit de Benelux, Frankrijk, Scandinavië en het internationale digital team in Amsterdam. Bij Keesing Media Group waarderen wij talent, je ontvangt een salaris en arbeidsvoorwaarden wat past bij de zwaarte van de functie. Verder behoort hybride werken tot de mogelijkheden én je komt terecht in een gedreven en hartelijk team met enthousiaste collega’s.

 

Wat ga je doen?

Als global crm coördinator bij Keesing Media Group in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor het optimaal en correct gebruik van het salesforce crm systeem. Jij bent de verbinding tussen technologie en marketing. Samen met het Technology Backbone team coördineer je de ontwikkelingen en bouw je samen aan nieuwe Sales force functionaliteiten. En verder?

 • Je bent vanuit Nederland de eerstelijns ondersteuning, waarbij je gebruikers helpt bij het oplossen van operationele systeemproblemen
 • Je begeleidt je interne en externe aanvragen voor systeemwijzigingen
 • Je initieert waar nodig procesverbeteringen en biedt ondersteuning bij implementaties
 • Je beantwoordt salesforce-gerelateerde vragen en je traint de eindgebruikers in het gebruik van salesforce
 • Je stelt daarbij procedures en werkinstructies op ter ondersteuning van de gekozen oplossing(en).

 

Over Keesing Media Group

Keesing Media Group is de grootste puzzeluitgever ter wereld. We maken content voor print en ontwikkelen app- en webgebaseerde puzzels. We hebben een gedurfd groeiplan voor de komende jaren. Het aantal van onze abonnementen neemt snel toe, evenals de digitale interactie met onze klanten. We gebruiken Salesforce Marketing Cloud en Salesforce Service Cloud om met onze klanten te communiceren. Momenteel hanteren we hiervoor een one size fits all aanpak en we staan op het punt om deze aanpak om te zetten naar gerichte communicatie. Om onze focus te verleggen en te versnellen, hebben we jou als global crm coördinator (Salesforce) nodig om ons team te versterken.

Op dit moment bouwen we aan een golden cliënt database, waarin de informatie van onze klanten op één locatie beschikbaar wordt gesteld. Dit maakt het voor klanten mogelijk om hun gegevens, voorkeuren en abonnementen te beheren met 1 login (Single Sign On, SSO). Als global crm coördinator ben jij de projectleider van dit project.

 

De functie
Als global crm coördinator bij Keesing Media Group in Amsterdam heb je ervaring met het bouwen van campagnes/ trajecten in Salesforce Marketing Cloud voor specifieke klantgroepen in verschillende landen. Jij zorgt voor de rapportages in Salesforce in nauwe samenwerking met het Business Intelligence team.  Verder neem jij de volgende kwaliteiten met je mee:

 • Je hebt een nauwkeurige en analytische werkwijze en jij bent communicatief vaardig en proactief
 • Je hebt een kritische en vooruitziende blik waarmee je tijdig de gevolgen van bepaalde acties signaleert
 • Je kunt goed omgaan met dynamiek en schakelt snel met de betrokken partijen
 • Je hebt ruime kennis van de Salesforce functionaliteiten en beschikt over voldoende kennis van MS office 365
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift en Nederlands is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

Als global crm coördinator bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Jij krijgt medezeggenschap, je kunt je functie zelf vormgeven en er zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten. 

 • Je kiest voor een salaris en arbeidsvoorwaarden wat past bij de zwaarte van de functie
 • Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor)
 • Je kiest voor een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • Je kiest voor dagelijks een inhouse lunch , vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Contact

Ben jij een ervaren global crm coördinator en ga jij graag aan de slag bij Keesing Media Group in Amsterdam? Pak het moment en solliciteer! Dit kan via onderstaande button. Binnen 5 werkdagen ontvang je een reactie.

Eerst meer weten? Dat kan via WhatsApp, telefonisch (0622473264) of per mail b.klunder@keesing.com. Ik beantwoord graag je vragen.

 

 

Job category: Digital Marketing Salesforce
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx