Financieel administratief medewerker

Home / Financieel administratief medewerker

In het Finance team van Keesing Media Group is er plaats voor een Financieel Administratief Medewerker. Je komt terecht in een internationale omgeving waar je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam, maar je hebt ook de mogelijkheid om thuis te werken.

 

Wat ga je doen?
Als Financieel Administratief Medewerker ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan financiële taken die de basis vormen van de financiële administratie binnen de organisatie. Je houdt je onder andere bezig met de voorbereiding en uitvoering van betaalopdrachten, verkoopfacturen, inkoopfacturen en bankafschriften. Daarnaast speel je een cruciale rol in de debiteurenadministratie, wat helpt bij het handhaven van een gezonde cashflow voor onze organisatie. Verder:

 • Je beheert de financiële documentatie en archieven en bevordert de efficiëntie van onze administratie.
 • Je beantwoordt financiële vragen en verwerkt inkomende documenten, waardoor je bijdraagt aan een soepele communicatie en verwerking van financiële informatie.
 • Je ondersteunt de Financieel Accountants bij het voorbereiden van financiële rapportages en analyses.

 

 

Over Keesing Media Group
Als je wel eens gepuzzeld hebt, is de kans groot dat wij die puzzel gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van braintainment. We maken content voor print en ontwikkelen app- en webgebaseerde puzzels en games. We hebben 14 kantoren in 12 verschillende landen, met ons kantoor in Amsterdam als hoofdkantoor en kloppend hart van de organisatie. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.

 

 

Werken bij Keesing Media Group
Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen. We zijn slim, maar toch bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij bewegen mee met verandering en geloven in de toekomst van print én online content. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor ons product.

 

 

Jouw kracht

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO-opleiding in een financiële richting.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je werkt planmatig en nauwkeurig en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 • Je bent resultaatgericht, zelfstandig, pragmatisch en kunt goed omgaan met veranderingen.
 • Je hebt affiniteit met IT en Excel-vaardigheden.

 

 

Wat bieden wij?
Als Financieel Administratief Medewerker bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Dat betekent eigenaarschap en medezeggenschap over jouw eigen loopbaan. .

 • Salarisschaal Keesing AVW 5/6. Min € 2.402,- en max € 3.629,- afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed presteren.
 • Ons pensioen wordt beheerd door Stichting Mediahuis Pensioenfonds, waarbij de premie wordt verdeeld in 2/3 door de werkgever en 1/3 door de werknemer.
 • Een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten.
 • Een NS-business card (100% vergoeding door de werkgever voor woon-werkverkeer) of een vergoeding van € 0,23 per km.
 • Wij hebben een hybride werkstructuur met aandacht voor een goede work-life balance. Daarnaast krijg je een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag.
 • Een leuke, uitdagende functie bij een gezond, vriendelijk, a-politiek internationaal opererend bedrijf. Je kunt hier jezelf zijn.
 • Dagelijks een optionele inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzelabonnement naar keuze.

 

 

Pak het moment
Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als Financieel Administratief Medewerker? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (06-27050835) of per mail ([email protected]).

Job category: Finance
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx