Financieel Accountant

Home / Financieel Accountant

Het organiseren van de financiële administratie voor onze internationale kantoren. Alles regelen van begin tot eind. Dat ga je doen als financieel Accountant bij Keesing Media Group in Amsterdam. 

 

Een uitblinker. Dat ben je op het gebied van procesoptimalisatie voor financiën en als in het Engels communiceren voor jou ‘really easy’ is, dan ben je bij Keesing van harte welkom.

 

Bij Keesing kies je voor een goed salaris en de mogelijkheid om hybride te werken. In deze functie verwachten wij veel zelfstandigheid bij het indelen van je werkdag maar er wacht ook een mooi team op je. Samenwerken doen we graag!

 

Wat ga je bij Keesing doen?

Als financieel accountant zorg jij samen met jouw collega’s voor de financiële administratie van meerdere buitenlandse bedrijven. Down to earth, daar herken jij jezelf wel in. Met jouw nuchtere en vlijmscherpe kijk op de financiële processen, weet jij deze doelgericht te optimaliseren. Onjuistheden of onvolledigheden die ontgaan jou nooit. Je bent gestructureerd, gedetailleerd en het werk is op tijd uitgevoerd. Verder zijn dit jouw taken:

 • Je stelde de periodieke afsluitingen, belastingaangiften en balansdossiers op
 • Je integreert de administraties van bedrijven die worden overgenomen
 • Je bewaakt de financiële processen maar doet ook verbetervoorstellen 

 

Keesing Media Group, internationaal marktleider

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij die puzzel gemaakt hebben! De Keesing Media Group is namelijk internationaal marktleider in het maken van puzzelproducten. Dit doen we op het gebied van print en digitaal.

Met een oplage van meer dan 200 miljoen puzzeltijdschriften op jaarbasis en via digitale content verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers, daarnaast hebben wij inmiddels 11 kantoren in Europa waaronder in Londen, Kopenhagen, Zürich, Stockholm en Parijs. Sinds dit jaar zijn we ook actief in de VS en we groeien nog steeds sterk door. Kom jouw steen bijdragen als financieel accountant.

 

DNA van Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel. We hebben oog voor elkaar en zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen. We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf.

 

Jouw profiel

Jij bent een zelfstandig, proactief, communicatief vaardig persoon. Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan als financieel accountant. Verder herken jij je in het volgende;

 • Je hebt een afgeronde mbo- of -hbo-opleiding in een financiële richting
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (en Italiaans is voor deze rol een mooie aanvulling in het team)
 • Je werkt planmatig en nauwkeurig en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Je bent resultaatgericht, bent in staat om efficiëntiemogelijkheden te signaleren en om te zetten in concrete verbeteringen
 • Je hebt affiniteit met IT en vaardig in Excel

 

Arbeidsvoorwaarden

Als financieel accountant bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Je krijgt medezeggenschap waarin jij je eigen functie kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten. Valt hier jouw keuze op?

 • Je kiest voor een goed salaris
 • Je kiest voor hybride werkstructuur, vanuit huis en vanuit kantoor
 • Je kiest voor een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • Je kiest voor dagelijks een inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzelabonnement naar keuze

 

Contact

Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als financieel accountant? Dan ben jij het puzzelstukje waar we naar op zoek zijn en we heten je van harte welkom in de organisatie. Laat jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 5 werkdagen een reactie.

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Bernie Klunder, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (0622473264) of per mail b.klunder@keesing.com

 

 

Job category: Finance
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx