Financieel accountant

Home / Financieel accountant

Wat ga je doen?

Als Financieel Accountant ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van de financiële administratie van één of meerdere entiteiten. Dit omvat het opstellen van maandelijkse, kwartaal- en jaarlijkse financiële rapportages tot aan de periodieke afsluiting, belastingaangiften en balansdossiers. Daarnaast voer je reconciliaties en analyses uit om kwaliteit van de gehele administratie te waarborgen. Verder;

 • Bewaak je de financiële processen binnen de organisatie en doe je verbetervoorstellen die gericht zijn op het verhogen van de efficiëntie en het waarborgen van de naleving van regelgeving.
 • Ben je verantwoordelijk voor het oplossen van eenvoudige vraagstukken met betrekking tot IFRS, belastingaangiften en andere relevante wet- en regelgeving.
 • Zorg je ervoor dat de financiële processen en procedures binnen de organisatie optimaal functioneren en voldoen aan alle wettelijke eisen.

 

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van braintainment. We maken content voor print en ontwikkelen app en web gebaseerde puzzels en games. We hebben 14 kantoren in verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.

 

Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.
We zijn slim, maar toch bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij bewegen mee met verandering en geloven in de toekomst van print én online content. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor ons product.

 

Jouw kracht

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding in een financiële richting
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, met grote voorkeur ook Duits.
 • Je werkt planmatig en nauwkeurig en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Je bent resultaatgericht, zelfstandig, pragmatische en kunt goed omgaan met veranderingen
 • Je hebt affiniteit met IT en Excel vaardigheden.

 

Wat bieden wij?

Als financieel accountant bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Dat betekent eigenaarschap en medezeggenschap waarbij je zelf jouw functie verder kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 • Salarisschaal Keesing AVW 6/7. Min € 3.021,- en max € 4.051,- afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed presteren.
 • Ons pensioen wordt beheerd door Stichting Mediahuis Pensioenfonds, waarbij de premie wordt verdeeld in 2/3 door de werkgever en 1/3 door de werknemer.
 • Een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten.
 • Een NS-business card (100% vergoeding door de werkgever voor woon-werkverkeer) of een vergoeding van €0,23 per km.
 • Wij hebben een hybryde werkstructuur met aandacht voor een goede work-life balance. Daarnaast krijg je een thuiswervergoeding van €2,35 per dag.
 • Een leuke, uitdagende functie bij een gezond, vriendelijk, a-politiek internationaal opererend bedrijf. Je kunt er jezelf zijn.
 • En dagelijks een optionele inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzelabonnement naar keuze.

 

Pak het moment 

Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als Financieel accountant? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (06-27050835) of per mail ([email protected]).

Job category: Finance
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx