Boekhouder

Home / Boekhouder

In de functie van boekhouder bij Keesing Media Group je verantwoordelijk voor de financiële administratie van één of meerdere entiteiten en is jouw expertise van belang bij het optimaliseren van de financiële processen.

Bij Keesing kies je voor een goed bruto salaris en de mogelijkheid om hybride te werken. In deze functie verwachten wij veel zelfstandigheid bij het indelen van je werkdag maar er wacht ook een mooi team op je. Samenwerken doen we graag!

 

Wat ga je bij Keesing doen?

Als boekhouder zorg jij samen met jouw collega’s voor de financiële administratie van meerdere (buitenlandse) entiteiten. Down to earth, daar herken jij jezelf wel in. Met jouw nuchtere en vlijmscherpe kijk op de financiële processen, weet jij deze doelgericht te optimaliseren. Onjuistheden of onvolledigheden die ontgaan jou nooit. Je bent gestructureerd, gedetailleerd en het werk is op tijd uitgevoerd. Verder zijn dit jouw taken:

 • Je verzorgt de financiële administratie van één of meerdere (buitenlandse) entiteiten
 • Je stelt de periodieke afsluitingen, belastingaangiften en balansdossiers op
 • Je analyseert en controleert de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële administratie(s)
 • Je integreert de administraties van bedrijven die worden overgenomen
 • Je bewaakt de financiële processen maar doet ook verbetervoorstellen

 

 

 

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken content voor print en ontwikkelen app en web gebaseerde puzzels. We hebben 12 kantoren in verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.

 

 

Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.

We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor onze producten.

 

 

 

Jouw Kracht

Jij bent een zelfstandig, proactief, communicatief vaardig persoon. Verder herken jij je in het volgende;

 • Je hebt een afgeronde mbo- of -hbo-opleiding in een financiële richting
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als financieel accountant
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je werkt planmatig en nauwkeurig en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
 • Je bent resultaatgericht, bent in staat om efficiëntiemogelijkheden te signaleren en om te zetten in concrete verbeteringen
 • Je hebt affiniteit met IT en vaardig in Excel

 

Jouw keuze

Als boekhouder bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Je krijgt medezeggenschap waarin jij je eigen functie kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 • Je kiest voor een goed salaris passend bij de zwaarte van de functie en afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Je kiest voor een hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor)
 • Je kiest voor een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten en 100 % OV reiskostenvergoeding
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • Je kiest voor dagelijks een optionele inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze


Pak het moment. (sollicitatie procedure)

Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als financieel accountant? Dan ben jij het puzzelstukje waar we naar op zoek zijn en we heten je van harte welkom in de organisatie. Laat jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 5 werkdagen een reactie.

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (0627050835) of per mail [email protected]

Job category: Finance
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx