Coördinator / Redacteur puzzeltijdschrift WIN!

Home / Coördinator / Redacteur puzzeltijdschrift WIN!

Word Coördinator/ Redacteur van ons puzzeltijdschrift WIN! Met een oplage van 15.000 stuks coördineer jij volgens een vast productconcept de ontwikkeling van ons puzzelmagazine WIN!

Door jouw ervaring en scherpe coördinatie zorg jij samen met je team ervoor dat er elke 3 weken een nieuw puzzelmagazine van de pers rolt. Hiervoor krijg jij een goed salaris met prettige secundaire arbeidsvoorwaarden, een hybride werkstructuur en dagelijks een goed verzorgde lunch!

 

Wat ga je doen?

Als coördinator van het puzzelmagazine WIN! ben je zowel creatief als organisatorisch sterk. Jij stuurt en coördineert in- en externe tekst- en beeldredacteuren aan. Je hebt intensief contact met de studio en bewaakt de afspraken met de prijs coördinator en leveranciers. Daarnaast ben jij het eerste aanspreek en contactpunt voor alles wat met het tijdschrift WIN! te maken heeft.
Als redacteur van het puzzelmagazine komt jouw creatief taalgebruik en affiniteit voor puzzelen helemaal tot zijn recht.

Je gaat verbetervoorstellen doen, handhaaft de kwaliteit van het tijdschrift en voert de eindredactie uit. Daarnaast ben jij de opdrachtgever van de studio voor de opmaak van het binnenwerk en de omslag.

Naast bovenstaande zijn jouw belangrijkste taken als volgt:

 • Edities samenstellen (verzamelen van alle benodigde bouwstenen)
 • Schrijven en redigeren van artikelen voor het tijdschrift, tekst redactie en aansturen redacteuren
 • Handmatig/geautomatiseerd (laten) vervaardigen van puzzels
 • Beeldredactie en aansturen beeldredacteuren
 • Coördinatie van de prijzen, aansturen prijs coördinator en aanspreekpunt voor leveranciers en sponsoren
 • Verantwoordelijk voor het correct en op tijd aanleveren bij productiebureau

 

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij die puzzel gemaakt hebben! De Keesing Media Group is namelijk internationaal marktleider in het maken van puzzelproducten, zowel in print als digitaal!

Met een oplage van meer dan 200 miljoen puzzelboeken en -tijdschriften op jaarbasis en via digitale content verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers in vele Europese landen. We hebben inmiddels 11 kantoren in Europa waaronder Londen en Kopenhagen. En sinds dit jaar ook in de VS. En we groeien nog steeds sterk door!

 

Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. We hebben een informele en professionele cultuur, met oog voor elkaar. Allemaal zetten we een extra stapje om het beste uit onszelf te halen. We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor onze producten.

 

Arbeidsvoorwaarden

Als coördinator van het puzzeltijdschrift WIN! bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Jij krijgt medezeggenschap, je kunt jouw functie zelf vormgeven en er zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten.

 • Je kiest voor een salaris en arbeidsvoorwaarden wat past bij de zwaarte van de functie
 • Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor)
 • Je kiest voor een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • Je kiest voor dagelijks een verzorgde lunch, vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Jouw profiel

Jij hebt ervaring met het coördineren van de productie van een tijdschrift. Met jouw organisatorisch vermogen weet jij de deadlines te halen en met jouw affiniteit voor puzzelen en jouw creativiteit zorg jij er met jouw team voor dat er elke 3 weken een nieuw magazine bij de drukker ligt.

 

Verder heb jij:

 • Een relevante opleiding afgerond of een bachelor werk- en -denkniveau
 • Een goed gevoel voor taal; je bent creatief met taal en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je hebt leidinggevende vaardigheden en een goed organisatorisch vermogen
 • Je werkt kwaliteitsgericht en nauwkeurig en hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Jij denkt in oplossingen en bent in staat om snel te schakelen

 

Contact
Kom jij het WIN! puzzelmagazine versterken als coördinator/ redacteur? Dan ben jij hét doorslaggevende puzzelstukje dat wij zoeken! Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 5 werkdagen een reactie.

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Bernie Klunder, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch 0622473264 of mail naar B.klunder@keesing.com

 

Job category: Editorial
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx