Communicatiespecialist

Home / Communicatiespecialist

Keesing Media Group in Amsterdam is op zoek naar een communicatiespecialist met ervaring in internationale omgevingen. Binnen deze rol krijg jij de vrijheid om de interne en externe communicatie verder vorm te geven. We werken vanuit ons kantoor in Amsterdam maar je krijgt ook de mogelijkheid om thuis te werken.


Wat ga je doen?

Als communicatiespecialist ben je verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie voor Keesing Media Group.  Op basis van de behoeftes en wensen van de internationale organisatie ontwikkel je het interne en externe communicatieplan. En zorg je voor de uitvoering hiervan. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de verschillende communicatiemiddelen. Hierbij kan je denken aan het organiseren van webinars, het maken van blogs, vlogs en artikelen voor het intranet, het beheer van de website als het schrijven van   persberichten en berichten voor social media. Je schrijft deze zelf of brieft en begeleidt hiervoor externe specialisten. Samengevat:

 • Aandachtsgebied: Corporate communicatie (interne en externe communicatie)
 • Communicatiestrategie en -plan maken en deze te concretiseren naar een aanpak
 • Zelfstandig communicatiemiddelen kunnen opleveren (tekstueel – visueel) dan wel (externe) specialisten te briefen en begeleiden in de ontwikkeling.
 • Initiëren, ontwikkelen en beheren van content t.b.v. website, social mediakanalen en intranet

 

 

Wie ben jij?

Als Communicatiespecialist ga je proactief op zoek naar potentiële content. Je bent creatief en weet zelfstandig een strategie op te zetten, de juiste kanalen in te schakelen en de juiste mensen aan te haken.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 5 jaar ervaring als communicatiespecialist
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel schrijven als spreken)
 • Kan zowel strategisch denken als operationeel uitvoeren (teksten, presentaties, visualisaties)
 • Proactief en zelfstandig

 

 

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze puzzels hebben gemaakt Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken content voor print en ontwikkelen app en web gebaseerde puzzels. We hebben 13 kantoren in 12 verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.
We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor onze producten.

 


Wat bieden wij?

Als communicatiespecialist bij Keesing Media Group in Amsterdam ga je werken bij een unieke werkgever. Dat betekent eigenaarschap en medezeggenschap waarbij je zelf jouw functie verder kunt vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden.

 

 • Je kiest voor een goed salaris passend bij de zwaarte van de functie en afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • Je kiest voor een hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor)
 • Je kiest voor een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten en 100 % OV reiskostenvergoeding
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • Je kiest voor dagelijks een optionele inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Pak het moment
Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als communicatiespecialist? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie achter en ontvang binnen 4 werkdagen een reactie. Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (06-27050835) of per mail ([email protected])

 

 

Job category: Human resources
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx