Application Specialist

Home / Application Specialist

Verantwoordelijk zijn voor het beheer én de uitrol van een internationale technology backbone. Klinkt goed? Word application specialist bij Keesing Media Group! Jij verzorgt de eerste lijnsupport voor de gebruikers in binnen- en buitenland maar bent vooral bezig met projecten op het gebied van Business Central. Uiteraard is hybride werkelijk mogelijk. Voor jouw ideale thuiswerkplek ontvang je alle digitale middelen voor bij jou thuis!

Begeleiden van doorontwikkeling
In een team van 4 collega’s verzorgen wij de eerste lijn support, begeleiden we de ontwikkeling van nieuwe verzoeken, upgrades en de implementatie van nieuwe modules, landen en merken. Dit doen we in samenwerking met externe partners (consultants en ontwikkelaars) en interne gebruikers.

De systemen waar je mee werkt
De systemen die wij in ons team ondersteunen zijn Dynamics NAV (1 database) Business Central (5 databases), Salesforce Marketing Cloud, Salesforce Service Cloud en AdvantageCS (abonnementenbeheer).

 

De dagelijkse werkzaamheden
Om te beginnen zul je meedraaien in de dagelijkste support (met name voor Dynamics NAV en Business Central). Al vrij snel zul je zelf nieuwe verzoeken oppakken samen met onze ontwikkelpartijen. Keesing is volop in beweging, en daardoor zijn er altijd grote en minder grote projecten gepland. Op dit moment een aantal upgrades, een implementatie in Frankrijk en een implementatie in de VS. In minimaal één van de projecten vervul jij een leidende rol.

Door jouw belangrijke bijdrage in deze projecten leer je snel de processen en de software kennen. Daarnaast ontwikkel je jezelf binnen korte tijd tot een vaste waarde in het team en het bedrijf.

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Met gebruikers en business owners sparren over nieuwe functionaliteiten en dit uitwerken in een ontwerp
 • Je hebt met ontwikkelaars geregeld overleg (stand-ups)
 • Het begeleiden van de doorontwikkeling en supportvragen beantwoorden
 • Softwareopleveringen testen en doornemen met de gebruikers
 • Projecten begeleiden (in minimaal 1 van de projecten een leidende/sturende rol)
 • Meedraaien bij de integratie van andere puzzelbedrijven (acquisities) in Business Central.

 

Keesing Media group, internationaal marktleider

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij die puzzel gemaakt hebben! De Keesing Media Group is namelijk internationaal marktleider in het maken van puzzelproducten. Dit doen we op het gebied van print en digitaal.

Met een oplage van meer dan 200 miljoen puzzeltijdschriften op jaarbasis en via digitale content verovert Keesing de harten van miljoenen puzzelliefhebbers in Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Hongarije, het Verenigd Koninkrijk, en Amerika. Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam, daarnaast hebben wij inmiddels 11 kantoren in Europa waaronder in Londen, Kopenhagen, Zürich, Stockholm en Parijs. Sinds dit jaar zijn we ook actief in de VS en we groeien nog steeds sterk door!

 

Slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is ons DNA!

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel. We hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen. We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf.

Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor onze producten.

 

Jouw profiel
Als application specialist bij Keesing Media Group in Amsterdam neem je het volgende mee:

 • Opleiding: HBO/WO, IT of bedrijfskunde is een pre.
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Ervaring met Dynamics NAV / Business Central als consultant, key user of functioneel beheerder
 • Je bent analytisch sterk en je hebt een onderzoekende instelling
 • Je hebt interesse in de techniek van verschillende systemen/applicaties

 

Arbeidsvoorwaarden
Als applicatie specialist bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever. Dat betekent medezeggenschap en je kunt je functie zelf vormgeven. Daarnaast zijn er volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten.

 • Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor)
 • Je kiest voor een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • Je kiest voor dagelijks een inhouse lunch, vitaliteitsregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Contact
Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als applicatie specialist? Dan ben jij het puzzelstukje waar we naar op zoek zijn! Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat je jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 5 werkdagen een reactie.

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Bernie Klunder, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (0622473264) of per mail b.klunder@keesing.com

 

Job category: Technology
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam (NL)

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx