Application consultant

Home / Application consultant

Keesing Media Group draagt dagelijks zorg om een groot publiek dagelijks te voorzien van hun favoriete hobby, Puzzelen! en is op zoek naar een communicatief sterke bruggenbouwer! We groeien door verschillende  (internationale) overnames.  Een gave kans, want we hebben de ambitie om nog meer te groeien.  Ben jij slim én ondernemend? Dan pas jij helemaal in onze cultuur. Wij hebben een hybride werkstructuur waarbij je natuurlijk van harte welkom bent in ons mooie kantoor in Amsterdam!

 

Wat ga je doen?

Samen met jouw team ben jij  verantwoordelijk voor de technology backbone. Het team zorgt ervoor dat het proces van overname tot aan implementatie van de ERP applicaties Business Central en Dynamics NAV zo soepel mogelijk verloopt. Als Application consultant weet jij vanuit het team de vertaalslag naar de business te maken. Gedurende de implementatie ben jij het eerste aanspreekpunt en weet het gehele proces te borgen. Verder heb jij;

 

 • Ervaring met werken in ERP omgevingen
 • Ervaring met het uitvoeren van vernieuwingsprojecten en het implementeren van nieuwe oplossingen.
 • Ervaring met projectmatig werken en de vertaal slag maken naar de business

 

Over Keesing Media Group

Als jij wel eens gepuzzeld hebt, dan is de kans groot dat wij deze gemaakt hebben. Keesing Media Group is internationaal marktleider op het gebied van puzzelproducten. We maken content voor print en ontwikkelen app en web gebaseerde puzzels. We hebben 12 kantoren in verschillende landen met ons kantoor in Amsterdam, het hoofdkantoor, als kloppend hart van de organisatie. Bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn alle internationale en coördinerende processen en systemen gegroepeerd.


Werken bij Keesing Media Group

Bij Keesing staat plezier centraal. Onze smart fun producten spelen een positieve rol in de levens van velen. Hier zijn wij trots op. Onze cultuur is informeel en professioneel, we hebben oog voor elkaar en we zetten allemaal een extra stapje om het beste uit onszelf te halen.
We zijn slim, bescheiden en gericht op kwaliteit. Dat is het DNA van ons bedrijf. Er is veel veranderd in de 110 jaar dat ons bedrijf bestaat. Wij omarmen verandering en geloven in de toekomst van print én digitale puzzel producten. Wat in de afgelopen 110 jaar hetzelfde is gebleven, is onze passie voor onze producten.

 

Jouw keuze
Als Application consultant bij Keesing Media Group in Amsterdam word je onderdeel van een unieke werkgever die wereldwijd hard groeit. Jij krijgt medezeggenschap, je kunt je functie verder vormgeven en er zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een Persoonlijk Keuze Budget (PKB) dat je naar eigen wens kunt inzetten. Verder;

 • Een goed salaris passend bij de zwaarte van de functie en afgestemd op jouw kennis en ervaring
 • Je kiest voor hybride werkstructuur (vanuit huis en vanuit kantoor)
 • Je kiest voor een team met gedreven en hartelijke collega’s die oog hebben voor elkaar
 • Je kiest voor goede digitale middelen die jou helpen je werk goed te doen
 • Dagelijks een inhouse lunch , vitaliteitsregeling een mooie pensioenregeling en een puzzel abonnement naar keuze

 

Jouw kracht

Voor de rol van Application consultant bij Keesing Media Group in Amsterdam zijn wij op zoek naar iemand die weet hoe hij de vertaalslag van IT naar de business moet maken. Daarnaast heb je een helicopterview en denkt 2 stappen vooruit waar nodig. Je krijgt energie van projectmatig werken en bent communicatief sterk. Bij voorkeur heb je ervaring binnen de FMCG of Retail markt of bent hierin geïnteresseerd. Verder heb jij;

 

 • Aantoonbare ervaring met Dynamics NAV / Business Central in een coördinerende rol
 • Ben je in staat om projecten van A tot Z zelfstandig op te pakken
 • Een leergierige werkhouding en de ambitie om te groeien als team
 • Opleiding: HBO/WO, IT of bedrijfskunde is een pre.
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

 

Pak het moment
Kom jij Keesing Media Group in Amsterdam versterken als Application consultant? Je bent van harte welkom in onze organisatie. Laat jouw sollicitatie hieronder achter en ontvang binnen 2 werkdagen een reactie.

Eerst meer weten? Dat kan natuurlijk ook! Ik, Sergi Hidalgo, kom graag met je in contact. Dat kan via WhatsApp, telefonisch (0627050835) of per mail (s.hidalgo@keesing.com)

Job category: Technology
Employment type: Full Time
Job location: Amsterdam

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx